szerda 27 február, 2013

Manyi konyhája: Trükkös Virsli

Trükkös-virsli01

Manyi konyhája: Trükkös Virsli
Szakács: 
Recept fajta: Egytálétel
Elkészítési idő: 
Főzési idő: 
Összes idő: 
Adagok: 4
 
Nagyon trükkös, mivel egyszerű, olcsó, de nagyon guszta tálalva.
Hozzávalók
  • 6 darab Virsli, átlagos baromfi
  • 250 gramm Száraztészta, 4 tojásos
  • 29 gramm Sajtszósz alap
  • 2 dekagramm Margarin
  • 2 deciliter Tej
  • Víz a tésztához
Elkészítés
  1. A virsliket vágjuk fel ujjnyi vastag karikákra.
  2. A száraz tésztát dugják át a virslin, körülbelül 8-10 darab tésztát egy virslin keresztül. (a virsli legyen a tészta-száll közepén)
  3. Az így elkészített virslis tésztát egyben rakjuk forrásban lévő vízbe, nem kell só.
  4. Vigyázzunk ne törjön össze a tészta, amikor a tészta megpuhult kész is.
  5. Ehhez elkészítettem egy egyszerű sajtszószt, boltokban beszerezhető, egy kis víz és margarin kell hozzá.

GD Star Rating
loading...
Manyi konyhája: Trükkös Virsli, 2.3 out of 5 based on 3 ratings
További receptek a szerzőtől:
Energia és tápanyagtartalom:
Manyi konyhája: Trükkös Virsli tápanyagtartalma

Manyi konyhája: Trükkös Virsli tápanyagtartalma 1 adagra

Energia: 373,2 kcal, Szénhidrát: 46,1 g, Fehérje: 15,1 g, Zsír: 14,3 g, Rost: 0,3 g, Kálcium: 24,7 mg, Magnézium: 8,5 mg, Nátrium: 229,3 mg, Vas: 10,4 mg

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/clients/client587/web2450/web/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273