Rántott dolgok

Rántott-Cukkini

Eszter konyhája: Rántott Cukkini-VegaChips

Ha a só helyett valamilyen grill-fűszerkeveréket használunk még jobban tudjuk fokozni a falatkák ízét. Általában valamilyen hús+köret mellé eszi a család, mint egy egészségesebb harapnivalót. Vega-Chips.


Panírozott Csirkecomb Osztrák módra

Szeretekfőzni konyhája: Bundás csirkecomb Osztrák módra

Finom ropogós “panír” jellemzi ezt a sült csirke alapú ételt. Amely kellemesen fűszeres és ropogós ízt és élményt nyújt ebédnél.


Ibi konyhája párizsias bundás csirkemell szeletek

Ibi konyhája: Párizsias bunda csirkemellhez

A párizsias bunda kevéssé száraz, mint a hagyományos bundázás, néha ezzel dobom fel a rántott húst, hogy ne legyen olyan érzésünk, hogy mindig ugyanolyan a rántott husi. (Egy másik ilyen módszerem a szezámmagos bunda, annak a receptjét már feltöltöttem)


Rántott Karfiol

Laci konyhája: Rántott Karfiol

Finom panírozott zöldség, amely az ebédkor feldobja az ízvilágot, célszerű panírtálba kínálni, ha készítettünk gombát és húsokat is.


Ibi konyhája rántott patiszon

Ibi konyhája: Rántott patiszon

Print Ibi konyhája: Rántott patiszon Szakács: Ibi Recept fajta: Rántott Elkészítési idő:  45 mins Főzési idő:  30 mins Összes idő:  1 hour 15 mins Adagok: 5-6   Rántott patiszon kedvelt nasi nálunk, egy kedves rokonnal egyszer még azt is sikerült elhitetni, hogy hal. Ha nem is hal, de finom rántott zöldség, amit egy kis rizzsel vagy főtt krumplival […]