hétfő 18 február, 2013

Konzul Főzőiskola konyhája: Tárkonyos burgonya raguleves

Tárkonyos burgonya raguleves

Tárkonyos burgonya raguleves
Szakács: 
Recept fajta: Levesek
Adagok: 4
 
Érdemes tárkony ecetet, esetleg citrom levet is használni.
Hozzávalók
  • 100 Burgonya
  • 50 Petrezselyemgyökér
  • 50 Sárgarépa
  • 1 darab Vöröshagyma
  • 20 gramm Zöldborsó
  • 1 evőkanál Só
  • 1 kávéskanál Bors
  • 20 gramm Champion gomba
  • 2 evőkanál Tárkony
  • 1 kávéskanál Ecet
Elkészítés
  1. Hagymát dinsztelünk.
  2. Burgonyát rárakva, kb 10 percig üvegesítjük, majd mehetnek rá a répák.
  3. Még 5 perc párolás, majd vízzel felöntjük. Fűszerezzük.
  4. Mikor a zöldség félig megfőtt, mehet bele a többi víz, és a borsó, gomba. Készre főzzük.
  5. Majd mehet bele egy habarás (a videóban bemutatva)
  6. kiforraljuk, kóstoljuk. Készen vagyunk.

GD Star Rating
loading...
Konzul Főzőiskola konyhája: Tárkonyos burgonya raguleves, 4.8 out of 5 based on 4 ratings
További receptek a szerzőtől:
Energia és tápanyagtartalom:
Konzul Főzőiskola konyhája: Tárkonyos burgonya raguleves tápanyagtartalma

Konzul Főzőiskola konyhája: Tárkonyos burgonya raguleves tápanyagtartalma 1 adagra

Energia: 368,2 kcal, Cukor: 41,4 g, Szénhidrát: 84,6 g, Fehérje: 12,9 g, Zsír: 2,1 g, Rost: 10,5 g, Kálcium: 342,9 mg, Magnézium: 125,7 mg, Nátrium: 2 145,1 mg, Vas: 3,3 mg

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/clients/client587/web2450/web/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273