szombat 03 március, 2012

Emike konyhája: Paradicsomleves

Emike paradicsomlevese

Emike konyhája: Paradicsomleves
Szakács: 
Recept fajta: Leves
Elkészítési idő: 
Főzési idő: 
Összes idő: 
Adagok: 4
 
Egyik kedves régi ismerősöm mondása: A paradicsomleves mindenhogy jó (Ő szó szerint úgy fogalmazott, hogy akkor is jó, ha nem jó). Köszönjük a legújabb szakácsunknak Emikének az első receptjét.
Hozzávalók
  • 1L paradicsomlé
  • fél liter víz
  • cukor
  • liszt
  • olaj
  • száraz tészta (vagy rizs)
Elkészítés
  1. Lábasba kis olajat teszünk és lisztet rántást csinálunk belőle.Majd levesszük a tűzről.
  2. Óvatosan a vizet hozzáadjuk és simára keverjük.
  3. Majd a paradicsom levet bele öntjük.
  4. Vissza a tűzre és össze főzök.
  5. evökanál cukrot teszünk bele.
  6. Tésztát bele tesszük és addig főzzük amíg a tiszta jó nem lesz.
Megjegyzés
A tésztát lehet bele főzni,de lehet külön is. Ha rizzsel szeretnénk enni ugyan így kell mindet csinálni. Cukrot a végén még lehet hozzá tenni ízesítésképp.
Tápanyagok
Adag mérete: 1 tányér Energia: 300 kcal Zsír: 5 g Cukor: 15 g

GD Star Rating
loading...
Emike konyhája: Paradicsomleves, 2.4 out of 5 based on 5 ratings
További receptek a szerzőtől:
Energia és tápanyagtartalom:
Emike konyhája: Paradicsomleves tápanyagtartalma

Emike konyhája: Paradicsomleves tápanyagtartalma 1 adagra

Energia: 330,1 kcal, Cukor: 0,0 g, Szénhidrát: 43,3 g, Fehérje: 7,9 g, Zsír: 13,9 g, Rost: 0,4 g, Kálcium: 7,4 mg, Magnézium: 8,1 mg, Nátrium: 6,4 mg, Vas: 25,1 mg

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/clients/client587/web2450/web/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273