hétfő 23 július, 2012

Ádi konyhája: Paleo tál sültcsirkével

Ádi konyhája paleo tál

Ádi konyhája: Paleo tál sültcsirkével
Szakács: 
Recept fajta: Paleo
Elkészítési idő: 
Főzési idő: 
Összes idő: 
Adagok: 4
 
Itt a sok friss zöldség a kertben és a piacon is, vétek lenne nem használni. Gondoltam készítek egy diétás tálat, de megőrizve az egyszerűséget. A húshoz Laci konyhájából választottam a són sült csirkét, mellé pedig egy kis tojásos salátát készítettem.
Hozzávalók
  • Laci konyhája szerint a són sült csirke:
  • 1 kg só
  • Csirke fűszerkeverék
  • 1,5 kg comb (bármi lehet baromfiból)
  • Saláta:
  • Főtt tojás
  • Paradicsom
  • Retek
  • Uborka
  • Leveles saláta
Elkészítés
  1. Megcsinálom a són sült csirkét Laci receptje alapján:
  2. Fogjunk egy tepsit, és az aljára borítsunk 1 kg sót, egyenletesen oszlassuk el a felületen.
  3. A tisztított húst fűszerezzük be a fűszersóval, majd helyezzük a tepsibe, (a sóra).
  4. Egy óra alatt ropogósra sütjük.
  5. Kemény főtt tojást készítek. (10 perc)
  6. A zöldségeket felvágom közepes darabokra, ehhez adom a szintén közepesre vágott főtt tojást.
  7. A kész sült húst megszabadítom a bőrétől és a csontjaitól, csak a hús marad.
  8. A húst és a salátát ízlés szerinti arányban tálalom.

GD Star Rating
loading...
Ádi konyhája: Paleo tál sültcsirkével, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
További receptek a szerzőtől:
Energia és tápanyagtartalom:
Ádi konyhája: Paleo tál sültcsirkével tápanyagtartalma

Ádi konyhája: Paleo tál sültcsirkével tápanyagtartalma 1 adagra

Energia: 548,9 kcal, Cukor: 1,1 g, Szénhidrát: 4,6 g, Fehérje: 82,5 g, Zsír: 22,3 g, Rost: 0,6 g, Kálcium: 79,6 mg, Magnézium: 11,6 mg, Nátrium: 96 928,0 mg, Vas: 0,5 mg

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/clients/client587/web2450/web/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273