péntek 03 augusztus, 2012

Laci konyhája: Házi Hamburger

Házi hamburger

Laci konyhája: Házi Hamburger
Szakács: 
Elkészítési idő: 
Főzési idő: 
Összes idő: 
Adagok: 1
 
Finom röfi-burgert készítettem otthon házilag, így legalább tudom miből készült. Persze a darált húst nem tudtam ellenőrizni.
Hozzávalók
  • Hamburgerzsemle
  • egy kisebb fej hagyma
  • ketchup, mustár, majonéz
  • erőspista+víz+ketchup
  • 20 dkg sertés darált hús
  • salátalevél
  • egy szelet sajt
  • egy szelet szalonna
Elkészítés
  1. A hagymát felvágtam apróra, serpenyőben megsütöttem a szelet szalonnát, ennek a zsírján picit megpirítottam az apróra kockázott hagymát. (ezeket egy kis tálakba rakom)
  2. Ezután ugyan ebben a serpenyőben megsütöttem a koronggá formált sertés darált húst. (jól átsütöttem mind a két oldalát)
  3. Ezután ha kész a hús a hambi zsömlét kettévágom a meleg serpenyőn kicsit megpirítom a két oldalát, majd az aljára felteszem a pirított hagymát rá a szószokat.
  4. Szoktam készíteni erős szószt amit a büféknél csinálnak, ellestem a trükköt, egy kanál ketchup egy kanál erőspista és egy kis víz hogy folyós legyen, összekeverjük és kész is.
  5. Mindenki azt tesz rá amit akar ketchup, mustár, majonéz vagy csípős is mehet.
  6. Ezután rá a hús, arra egy szelet sajt, mehet a szalonna összekockázva és egy levél saláta. A végén a buci tetővel befejezzük.
  7. Jó étvágyat.

GD Star Rating
loading...
Laci konyhája: Házi Hamburger, 4.5 out of 5 based on 2 ratings
További receptek a szerzőtől:
Energia és tápanyagtartalom:
Laci konyhája: Házi Hamburger tápanyagtartalma

Laci konyhája: Házi Hamburger tápanyagtartalma 1 adagra

Energia: 1 599,9 kcal, Cukor: 10,1 g, Szénhidrát: 54,1 g, Fehérje: 55,6 g, Zsír: 128,8 g, Rost: 3,6 g, Kálcium: 157,9 mg, Magnézium: 121,5 mg, Nátrium: 2 072,5 mg, Vas: 4,9 mg

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/clients/client587/web2450/web/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273