vasárnap 09 szeptember, 2012

Szeretekfőzni konyhája: Bundás csirkecomb Osztrák módra

Panírozott Csirkecomb Osztrák módra

Laci konyhája: Bundás csirkecomb Osztrák módra
Szakács: 
Recept fajta: húsétel
Elkészítési idő: 
Főzési idő: 
Összes idő: 
Adagok: 4
 
Finom ropogós "panír" jellemzi ezt a sült csirke alapú ételt. Amely kellemesen fűszeres és ropogós ízt és élményt nyújt ebédnél.
Hozzávalók
  • 8 csirke felsőcomb
  • 30 dkg liszt
  • egy evőkanál olíva olaj
  • 0,5 kg krumpli
  • egy fej lilakáposzta
  • 4 tojás
  • só és bors
Elkészítés
  1. A csirkét megtisztítjuk majd a húst besózzuk és borsozzuk.
  2. A csirkét megpörgetjük egy tálba amibe lisztet raktunk, hogy a felületén egyenletesen befedjük lisztel. Majd egy másik tálba amelybe a 4 tojást kevertük össze. Ezután újra a lisztes tálba.
  3. Így kapjuk a finom ropogós panírt amely annyira íncsiklandozóvá teszi az ételt.
  4. A húst kevés olajon serpenyőben sütjük lassú tűzön és hosszan a sütési idő körülbelül egy óra.
  5. Köretnek tört krumplit és lila káposztát készítettünk.

GD Star Rating
loading...
Szeretekfőzni konyhája: Bundás csirkecomb Osztrák módra, 4.5 out of 5 based on 2 ratings
További receptek a szerzőtől:
Energia és tápanyagtartalom:
Szeretekfőzni konyhája: Bundás csirkecomb Osztrák módra tápanyagtartalma

Szeretekfőzni konyhája: Bundás csirkecomb Osztrák módra tápanyagtartalma 1 adagra

Energia: 448,8 kcal, Cukor: 1,2 g, Szénhidrát: 81,1 g, Fehérje: 14,9 g, Zsír: 7,2 g, Rost: 2,4 g, Kálcium: 97,6 mg, Magnézium: 55,1 mg, Nátrium: 1 042,1 mg, Vas: 2,6 mg

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/clients/client587/web2450/web/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273