péntek 11 január, 2013

Laci konyhája: Hagymás Máj

Hagymás Máj

Laci konyhája: Hagymás Máj
Szakács: 
Recept fajta: húsétel, előétel
Elkészítési idő: 
Főzési idő: 
Összes idő: 
Adagok: 4
 
Egyszerű étel, de igen kiadós. Fogyókúrás ételnek nem mondhatni, de krémként szendvicsbe, vagy főzelékhez kísérőnek is isteni.
Hozzávalók
  • 1 kg máj
  • 2 vöröshagyma
  • 1 evőkanál zsír
  • bors
Elkészítés
  1. A májat megtisztítjuk a hártyáktól és alaposan megmossuk folyóvíz alatt.
  2. A Vöröshagymát felszeleteljük és egy evőkanál zsírt ha felmelegítettünk beletesszük a hagymát pirulni.
  3. Hozzáadjuk a májat és így közepes lángon megpirítjuk hozzáadjuk a borsot és kínek igénye szerint fűszerezheti ilyenkor, a sót még ne adjuk hozzá.
  4. Így pirítjuk fedő nélkül 10 percet, megsózzuk majd frissen tálaljuk.

GD Star Rating
loading...
További receptek a szerzőtől:
Energia és tápanyagtartalom:
Laci konyhája: Hagymás Máj tápanyagtartalma

Laci konyhája: Hagymás Máj tápanyagtartalma 1 adagra

Energia: 356,9 kcal, Cukor: 1,0 g, Szénhidrát: 9,8 g, Fehérje: 50,3 g, Zsír: 13,0 g, Rost: 0,2 g, Kálcium: 7,8 mg, Magnézium: 3,2 mg, Nátrium: 582,4 mg, Vas: 0,1 mg

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/clients/client587/web2450/web/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273