péntek 15 február, 2013

Konzul Főzőiskola konyhája: Csemege sertéskaraj

Csemege Sertéskaraj

Csemege sertéskaraj
Szakács: 
Recept fajta: Húsétel
Adagok: 4
 
Remek étel, hidegen és melegen is. Célszerű hidegen vékonyabbra vágni. Érdemes a videót is megnézni.
Hozzávalók
  • 1 darab Kolbász, átlagos
  • 300 gramm Sertés karaj
Elkészítés
  1. A karajról leszedjük a felesleges zsírt, de a hártyát nem muszáj leszedni, szépen ráfog sülni.
  2. A hártyát vékonyan beirdaljuk.
  3. Alaposan befűszerezzük. Ami lehet só+őrölt fekete bors + majoranna vagy só + színes durva bors, persze egyéb sült sókat is használhatunk.
  4. Átszúrjuk a karajt egy vékony hosszú késsel, majd átdugjuk rajta a kolbászt, kilógó végeit levágva.
  5. Tepsik kizsírozzuk, rá a karaj és lealufóliázzuk.
  6. 180°C on, 1 órán át sütjük, majd még 20 percig 200°C on fólia nélkül, ha nem tetszene a színe 5 percre rakjuk vissza, de ekkor már gyakran nézzünk rá könnyen megéghet.

 

GD Star Rating
loading...
Konzul Főzőiskola konyhája: Csemege sertéskaraj, 4.8 out of 5 based on 4 ratings
További receptek a szerzőtől:
Energia és tápanyagtartalom:
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/clients/client587/web2450/web/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273