péntek 20 július, 2012

Ibi konyhája: Párizsias bunda csirkemellhez

Ibi konyhája párizsias bundás csirkemell szeletek

Ibi konyhája: Párizsias bunda csirkemellhez
Szakács: 
Recept fajta: Rántott husi
Elkészítési idő: 
Főzési idő: 
Összes idő: 
Adagok: 5
 
A párizsias bunda kevéssé száraz, mint a hagyományos bundázás, néha ezzel dobom fel a rántott húst, hogy ne legyen olyan érzésünk, hogy mindig ugyanolyan a rántott husi. (Egy másik ilyen módszerem a szezámmagos bunda, annak a receptjét már feltöltöttem)
Hozzávalók
  • 1 kg csirkemell (lehet más hús is)
  • 15-20 dkg liszt
  • 3-4 tojás
  • bors
  • olaj/zsír
Elkészítés
  1. A csirkemellet megmosom, felvágom szeletekre, majd kiklopfolom őket vékonyabb formájú husikra.
  2. A tojást feltöröm egy tányérba és amennyire lehet felverem.
  3. A húst megsózom és borsozom.
  4. A húst lisztbe jól átforgatom, majd utána a tojásban is.
  5. A szeleteket egyből teszem bele a forró olajba kisütni.
  6. Néhány perc alatt megsül, frissen hasábburgonyával, hagymás krumplival, rizzsel fogyaszthatjuk.
Megjegyzés
Ha kicsit fel szeretnénk dobni, tegyünk a lisztbe és tojásba különböző fűszereket és variáljuk az íz világot. Jó étvágyat!

GD Star Rating
loading...
Ibi konyhája: Párizsias bunda csirkemellhez, 4.7 out of 5 based on 3 ratings
További receptek a szerzőtől:
Energia és tápanyagtartalom:
Ibi konyhája: Párizsias bunda csirkemellhez tápanyagtartalma

Ibi konyhája: Párizsias bunda csirkemellhez tápanyagtartalma 1 adagra

Energia: 933,5 kcal, Cukor: 0,1 g, Szénhidrát: 32,3 g, Fehérje: 56,4 g, Zsír: 64,3 g, Rost: 1,0 g, Kálcium: 31,1 mg, Magnézium: 16,1 mg, Nátrium: 827,3 mg, Vas: 1,1 mg

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/clients/client587/web2450/web/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273