péntek 15 március, 2013

Konzul Főzőiskola konyhája: Burgonyafőzelék

Burgonyafőzelék02

Konzul Főzőiskola: Burgonyafőzelék
Szakács: 
Recept fajta: Főzelék
Adagok: 4
 
Aki szereti a főzelékeket biztos találkozott már a jó öreg krumplifőzelékkel.
Hozzávalók
  • 500 gramm Burgonya
  • 100 gramm Vöröshagyma
  • 200 milliliter Tejföl
  • 50 gramm Búzaliszt BL55
  • 1 evőkanál Só
  • 2 darab Babérlevél
  • 1 kávéskanál Bors
  • 3 kávéskanál Pirospaprika
Elkészítés
  1. Kis olajon a hagymát megdinszteljük.
  2. Rárakjuk a burgonyát, felöntjük annyi vízzel hogy ellepje. Fűszerezzük, só, bors, babérlevél.
  3. Mikor megfőtt a burgonya, habarást készítünk (videóban) ebbe tesszük a pirospaprikát, össze öntjük a főzelékkel.
  4. Kiforraljuk, mehet bele a fokhagyma esetleg ecet. Kóstolás, ha nem lisztes és finom készen vagyunk.

GD Star Rating
loading...
Konzul Főzőiskola konyhája: Burgonyafőzelék, 4.3 out of 5 based on 3 ratings
További receptek a szerzőtől:
Energia és tápanyagtartalom:
Konzul Főzőiskola konyhája: Burgonyafőzelék tápanyagtartalma

Konzul Főzőiskola konyhája: Burgonyafőzelék tápanyagtartalma 1 adagra

Energia: 257,5 kcal, Cukor: 2,3 g, Szénhidrát: 38,4 g, Fehérje: 7,0 g, Zsír: 8,8 g, Rost: 1,8 g, Kálcium: 129,1 mg, Magnézium: 45,0 mg, Nátrium: 1 503,9 mg, Vas: 1,9 mg

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/clients/client587/web2450/web/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273