csütörtök 07 március, 2013

Manyi konyhája: Sárgarépás Sajtos Uzsikrém

Sárgarépás-Sajtos-Uzsikrém-01

Sárgarépás Sajtos Uzsikrém
Szakács: 
Recept fajta: Előétel
Főzési idő: 
Összes idő: 
Adagok: 4
 
Nagyon fincsi szendvicskrém lett.
Hozzávalók
  • 20 dekagramm Trappista
  • 2 darab Vöröshagyma
  • 6 darab Sárgarépa
  • 6 darab Fokhagyma
  • 2 deciliter Majonéz
Elkészítés
  1. A sajtot és a sárgarépát reszeljük le. minél apróbb annál jobb.
  2. Ez érvényes a hagymára is, apró kockákra kell vágni, a fokhagymát meg fokhagymanyomóval összenyomni.
  3. Ezeket egy tálba dolgozzuk össze, amíg nagyjából homogén lesz mindenhol.
  4. Hűtőben sokáig eláll, meleg pirítóssal fogyasszuk.

GD Star Rating
loading...
Manyi konyhája: Sárgarépás Sajtos Uzsikrém, 2.5 out of 5 based on 2 ratings
További receptek a szerzőtől:
Energia és tápanyagtartalom:
Manyi konyhája: Sárgarépás Sajtos Uzsikrém tápanyagtartalma

Manyi konyhája: Sárgarépás Sajtos Uzsikrém tápanyagtartalma 1 adagra

Energia: 615,5 kcal, Cukor: 7,0 g, Szénhidrát: 16,8 g, Fehérje: 17,2 g, Zsír: 53,8 g, Rost: 1,6 g, Kálcium: 52,3 mg, Magnézium: 19,9 mg, Nátrium: 85,0 mg, Vas: 0,5 mg

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/clients/client587/web2450/web/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273