vasárnap 05 május, 2013

Konzul Főzőiskola konyhája: Töltött paprika

Töltött paprika

Konzul Főzőiskola konyhája: Töltött paprika
Szakács: 
Recept fajta: Egytálétel
Adagok: 4
 
A töltött paprika nyári étel, a friss paprika és a friss, házi paradicsomlé adja meg az igazi zamatát.
Hozzávalók
  • 50 gramm Rizs, hántolt fényezett
  • 1 darab Fokhagyma
  • 4 darab TV paprika (Zöldpaprika)
  • 2 evőkanál Cukor
  • 500 milliliter Sűrített paradicsom
  • 2 teáskanál Só
  • 1 teáskanál Bors
  • 200 gramm Sertés darálthús
  • 500 milliliter Víz
Elkészítés
  1. Főzzük meg a rizst. Bővel elég, ha egyszer lefőzzük róla a vizet.
  2. A húst, sóval, borssal és fokhagymával keverjük össze, majd bele a rizst.
  3. A paprika felsőrészét levágjuk, majd megtömjük a hússal.
  4. A paradicsomlé mikor felforrt a lábosban, beletesszük a paprikákat és olyan 20-40 percet főzzük.
  5. Remeke köret hozzá, a sóban, vízben főtt burgonya.

GD Star Rating
loading...
Konzul Főzőiskola konyhája: Töltött paprika, 4.3 out of 5 based on 3 ratings
További receptek a szerzőtől:
Energia és tápanyagtartalom:
Konzul Főzőiskola konyhája: Töltött paprika tápanyagtartalma

Konzul Főzőiskola konyhája: Töltött paprika tápanyagtartalma 1 adagra

Energia: 174,9 kcal, Cukor: 8,2 g, Szénhidrát: 18,8 g, Fehérje: 8,7 g, Zsír: 7,1 g, Rost: 0,3 g, Kálcium: 34,5 mg, Magnézium: 20,7 mg, Nátrium: 1 686,2 mg, Vas: 26,0 mg

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/clients/client587/web2450/web/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273