vasárnap 02 szeptember, 2012

Eszter konyhája: Rakott cukkini

Rakott cukkini tál

Eszter konyhája: Rakott cukkini
Szakács: 
Elkészítési idő: 
Főzési idő: 
Összes idő: 
Adagok: 6
 
Finom egészséges étel amiben minden vitaminforrás megtalálható. Ha a rizst megengedjük akkor a paleo szabályainak is megfelel.
Hozzávalók
  • 2 nagy cukkini
  • 30 dkg sajt (trapista)
  • 0,7 kg darálthús
  • egy bögre rizs
  • só és bors
  • pirospaprika
  • 3 dl kókusz sűrítmény
Elkészítés
  1. Megpucoljuk a cukkiniket és felvágjuk karikákra.
  2. Egy tepsit kizsírozunk majd egy réteg cukkinit rakunk bele.
  3. A darálthúst megpirítjuk kevés zsíron, majd amikor már az egész szépen átpirult egy tálban összekeverjük a rizzsel. Adunk hozzá kókuszsűrítményt, majd ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, paprikával.
  4. Ezt a tölteléket elhelyezzük a tepsiben, majd a tetejére egy réteg cukkinit rakunk. A tepsit lefedjük alufóliával majd egy órán át sütjük sütőben (légkeveréses 190°C), a sütési idő felénél levesszük az alufóliát és megszórjuk sajttal a tetejét.

GD Star Rating
loading...
Eszter konyhája: Rakott cukkini, 5.0 out of 5 based on 1 rating
További receptek a szerzőtől:
Energia és tápanyagtartalom:
Eszter konyhája: Rakott cukkini tápanyagtartalma

Eszter konyhája: Rakott cukkini tápanyagtartalma 1 adagra

Energia: 588,3 kcal, Cukor: 1,5 g, Szénhidrát: 41,7 g, Fehérje: 35,4 g, Zsír: 30,6 g, Rost: 0,4 g, Kálcium: 55,3 mg, Magnézium: 34,0 mg, Nátrium: 2 176,6 mg, Vas: 2,5 mg

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/clients/client587/web2450/web/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273