péntek 20 április, 2012

Zoltán konyhája: Mozzarellás saláta

Zoltán konyhája mozzarellás saláta 2

Zoltán konyhája: Mozzarellás saláta
Szakács: 
Recept fajta: saláták, diétás ételek
Elkészítési idő: 
Összes idő: 
Adagok: 4
 
Hozzávalók
  • Kínai kel
  • Mozzarella
  • Olívabogyó
  • Olívaolaj
  • Bors
  • Kukorica
  • Lila hagyma
Elkészítés
  1. Mossuk meg és daraboljuk fel a kínai kelt, a külső levelek nélkül.
  2. Vágjuk apróra a hagymát és adjuk hozzá.
  3. A kukorica levét csöpögtessük le, majd adjuk hozzá.
  4. A mozzarella és az olajbogyó levét is csöpögtessük le, majd adjuk a többihez.
  5. Egy kis olívaolajjal locsoljuk meg, majd borsozzuk ízlés szerint.
  6. Utána forgassuk össze alaposan.
Megjegyzés
Tálalás előtt, ha van rá idő, hűtsük le. Jó étvágyat!
Tápanyagok
Adag mérete: 1 tányér Energia: 200 kcal Zsír: 5-10 g Fehérje: 10 g

GD Star Rating
loading...
Zoltán konyhája: Mozzarellás saláta, 3.4 out of 5 based on 5 ratings
További receptek a szerzőtől:
Energia és tápanyagtartalom:
Zoltán konyhája: Mozzarellás saláta tápanyagtartalma

Zoltán konyhája: Mozzarellás saláta tápanyagtartalma 1 adagra

Energia: 309,0 kcal, Cukor: 0,8 g, Szénhidrát: 10,1 g, Fehérje: 2,0 g, Zsír: 28,4 g, Rost: 0,7 g, Kálcium: 16,9 mg, Magnézium: 9,1 mg, Nátrium: 9,4 mg, Vas: 0,5 mg

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/clients/client587/web2450/web/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273